Sales training

De kwaliteit van het personeel is in de fitnessbranche een zeer belangrijke en bepalende factor om succesvol te kunnen ondernemen. Om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn en tevreden blijven dient de dienstverlening goed afgestemd te zijn op de verwachtingen van klanten. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de interne bedrijfsprocessen goed gestructureerd zijn.  

SGM Consultancy ondersteunt fitnesscentra bij het geven van professionele begeleiding, coaching en training van personeelsleden. Met onze diensten streven wij naar het optimaliseren van de productiviteit en kwaliteit van personeelsleden. SGM Consultancy biedt diensten aan fitnesscentra op het gebied van ledenbehoud- en verkoopmanagement door middel van:

Middels interne begeleiding helpt SGM Consultancy fitnesscentra bij het structureren en optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen. Aan de hand van een introductiegesprek worden de knelpunten binnen uw organisatie nader geïnventariseerd. Afhankelijk van het advies van SGM Consultancy, zal er in overleg een projectplanning gemaakt worden. Om het gewenste resultaat te bereiken wordt er vooraf bepaald welke activiteiten binnen uw organisatie nodig zijn om het gewenste doel te realiseren. Daarvoor is het wel belangrijk dat u samen met uw personeelsleden tijdig doelen stelt. Daarnaast dienen de doelen meetbaar te zijn voor zowel het personeel als de leidinggevende. Een goede interne begeleiding optimaliseert uiteindelijk de productiviteit van uw personeel en structureert de interne bedrijfsprocessen zodat uw bedrijfsresultaten zullen verbeteren. 

nl_NL

Gebeld worden?

Bel ons

Onze werktijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Na sluitingstijd

Mail ons: info@sgmconsultancy.com