Continue begeleiding

Om de interne kwaliteit te waarborgen en/of te verbeteren zullen organisaties zichzelf continue moeten ontwikkelen. Ontwikkeling is in de ogen van SGM Consultancy niet iets eenmaligs, maar een continu proces. Daarom biedt SGM Consultancy aan fitnesscentra ook de mogelijkheid om middels continu begeleiding de kennis en vaardigheden van medewerkers op peil te houden zodat de bedrijfsresultaten ook in de toekomst positief blijven. Continue begeleiding wordt een aantal keer per jaar georganiseerd voor fitnesscentra die onder begeleiding van SGM Consultancy de werkwijze middels interne begeleiding op het gewenste niveau hebben gebracht of al tevreden zijn over de kennis en vaardigheden van personeelsleden en bijscholing willen bieden.

Om effectieve medewerkers te behouden moet je blijven investeren in trainingen. Het is namelijk een illusie om te veronderstellen dat je kunt blijven oogsten zonder opnieuw te zaaien. Je oogst wat je gezaaid hebt; er valt niets te ritselen. Effectiviteit is een kwestie van een goede balans bereiken tussen het gewenste resultaat (een zo hoog mogelijke winst per personeelslid) en de productiemiddelen dat dit produceert (het personeelslid).

Het succes binnen uw organisatie wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit en motivatie van het personeel. Deze trainingen zijn bedoeld om zowel bestaande als nieuwe medewerkers duurzaam te ontwikkelen in hun kennis en vaardigheden met als doel om de in- en uitstroomcijfers binnen uw organisatie te behouden en/of te verbeteren.

Contact info:
Tel: +31(0)26 76 342 84 of mail: info@sgmconsultancy.com

nl_NL

Gebeld worden?

Bel ons

Onze werktijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Na sluitingstijd

Mail ons: info@sgmconsultancy.com