Nieuwsbrief december

Beste klant,

Allereerst willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie vertrouwen in Health Planner gedurende het afgelopen jaar. We zijn blij dat we jullie hebben kunnen ondersteunen middels ons CRM pakket, bij het bieden van een uitstekende service aan jullie klanten.

We zijn blij om aan te kondigen dat we in 2024 streven naar een nog snellere en gebruiksvriendelijkere ervaring. Daarnaast werken we aan de lancering van een mobiele app, waardoor jullie Health Planner nog gemakkelijker kunnen gebruiken.

Ondanks onze inspanningen om prijsverhogingen te vermijden, zijn we genoodzaakt om vanaf 1 januari 2024 toch enkele prijswijzigingen door te voeren. Dit is noodzakelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen, vanwege de aanzienlijke stijging van personeelskosten, kantoorhuur en gas- en elektrakosten. We hopen op jullie begrip voor deze noodzakelijke aanpassing en blijven ons inzetten om jullie te voorzien van een hoogwaardig product.

We kijken uit naar een succesvol 2024 en blijven toegewijd aan het ondersteunen van jullie fitnessbedrijf met Health Planner. Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen. Jullie kunnen ons telefonisch bereiken via telefoonnummer: 026 76 342 84, via WhatsApp: 0630847454, of per e-mail: info@sgmconsultancy.com.

Met sportieve groet,

Team SGM Consultancy

nl_NL

Gebeld worden?

Bel ons

Onze werktijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Na sluitingstijd

Mail ons: info@sgmconsultancy.com