Interne begeleiding

De kwaliteit van het personeel is in de fitnessbranche een zeer belangrijke en bepalende factor om succesvol te kunnen ondernemen. Om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn en tevreden blijven dient de dienstverlening goed afgestemd te zijn op de verwachtingen van klanten. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de interne bedrijfsprocessen goed gestructureerd zijn.  

De meeste fitnesscentra in Nederland hebben het tot op de dag van vandaag erg moeilijk. De meeste ondernemers hebben enorm veel taken waar ze verantwoordelijk voor zijn en komen meestal niet aan alle belangrijke taken toe. Een belangrijke kerntaak is ervoor zorgen dat iedere medewerker zijn taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden kent en uitvoert. Het zogeheten retentieprobleem vraagt in het bijzonder veel aandacht van fitnessondernemers.

Middels interne begeleiding helpt SGM Consultancy fitnesscentra bij het structureren en optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen. Aan de hand van een introductiegesprek worden de knelpunten binnen uw organisatie nader geïnventariseerd. Afhankelijk van het advies van SGM Consultancy, zal er in overleg een projectplanning gemaakt worden. Om het gewenste resultaat te bereiken wordt er vooraf bepaald welke activiteiten binnen uw organisatie nodig zijn om het gewenste doel te realiseren. Daarvoor is het wel belangrijk dat u samen met uw personeelsleden tijdig doelen stelt. Daarnaast dienen de doelen meetbaar te zijn voor zowel het personeel als de leidinggevende. Een goede interne begeleiding optimaliseert uiteindelijk de productiviteit van uw personeel en structureert de interne bedrijfsprocessen zodat uw bedrijfsresultaten zullen verbeteren. 

Contact info:
Tel: +31(0)26 76 342 84 of mail: info@sgmconsultancy.com

nl_NL

Gebeld worden?

Bel ons

Onze werktijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 17:00 uur

Na sluitingstijd

Mail ons: info@sgmconsultancy.com